Anita Vendeghaz Facebook
 
Magyar Română English
Despre noi Galerie Rezervare Atractii Carte de oaspeti Contact
Pentru zile obişnuite, şi sărbători.
Fără conservanţi şi aditivi!
În casa de oaspeţi Anita:
• 4 buc. camere cu câte două paturi
• 1 buc. cameră cu şase paturi
Total locuri: 14 persoane
În casa de oaspeţi Enikő:
• 2 buc. camere cu câte două paturi
• 2 buc. paturi cu câte trei paturi
• 1 buc. cameră cu patru paturi
Total locuri: 14 persoane
În Căsuţă:
• 1 buc. cameră cu două paturi
• 1 buc. cameră cu patru paturi
Total locuri: 6 persoane
Total locuri de cazare în casele noastre de oaspeţi: 34
"Lumea e o carte,
iar cei ce nu călătoresc
îi citesc doar prima pagină"
(Sfântul Augustin)
Vă salutăm cu drag pe pagina web a cabanei Anita!
Mai jos puteţi citi câteva rânduri despre cabană, şi despre noi.


Casa de oaspeţi Anita este de fapt un ansamblu de case de oaspeţi format din 3 case independente, la care ne vom referi sub numele de Anita, Enikő şi Căsuţa. Cabana Anita a fost construită în 2004, mai întâi ne-am gândit, s-o construim doar în scop personal, însă mai târziu am ajuns la concluzia, că reproiectând-o puţin, o putem modifica şi pentru cazarea unor oaspeţi. Astfel ni s-a ivit oportunitatea să cunoaştem oameni, să legăm prietenii.

La proiectarea caselor, am încercat să punem în aplicare experienţele noastre de excursionişti dobândite în cursul a mai multor ani, şi astfel să evităm lucrurile, care nu ne-au plăcut nouă, în calitate de oaspeţi, care au fost incomode, deranjante pentru noi, la alte locuri de cazare.

Materia primă a construcţiilor este în proporţie de 90% lemnul de răşinoase, acesta fiind materialul de construcţie dominant al regiunii, tot din acest material fiind construite în secolele trecute şi casele secuieşti locale.

Casa de oaspeţi Anita dispune de cinci camere şi o sufragerie, bucătărie din care 4 camere au câte 2 paturi şi una are 6 paturi. Un accesoriu indispensabil al cerinţelor de azi este baia, care se găseşte separat în fiecare încăpere.

Camera cu 6 paturi am proiectat-o pentru familiile mari, sau pentru cercuri de prieteni, care în timpul unei vacanţe mai scurte sau mai lungi, nu doresc să se desparte nici noaptea. Pe baza experienţelor noastre de până acum, putem afirma, că grupurile care mai înainte nu erau încântate de acest lucru, într-un final aici s-au simţit cel mai bine, aici au fost cele mai multe râsete, bancuri şi aici au avut cea mai bună dispoziţie. În camera cu 6 paturi se găsesc două paturi matrimoniale, iar vis-a-vis de acestea se află 2 buc. paturi de câte 1 persoană, care sunt separate într-o oarecare măsură de către baia aflată la mijloc.

Paturile din camerele cu câte 2 paturi au dimensiunile de 90x200 cm, sunt comode, şi dacă doriţi, pot fi aşezate unul lângă celălalt, formând un pat matrimonial, sau separate.

Camera de zi este o încăpere de 80 m², o parte din aceasta separată printr-o tejghea de bar, constituie bucătăria, dotată cu toate cele necesare (cuptor cu microunde, cafetieră, prăjitor de pâine, mixer, friteuză, etc.)

Personalitatea şi atmosfera întregului mobilier şi a elementelor ornamentale ale casei, este dată de motivele secuieşti sculptate în lemn, care s-au realizat prin munca obositoare pe parcursul a mai multor luni a dulgherului Csíki Áron, din Gheorgheni.

Căsuţa a fost finalizată în 2007, are 2 camere (1 buc. cu 2 paturi respectiv 1 buc. cu 4 paturi) şi 2 băi. Aceasta se poate închiria şi separat, sau împreună cu una dintre celelalte case de oaspeţi.

Casa de oaspeţi Enikő s-a finalizat în primăvara anului 2009, are 5 camere (2 buc. cu câte 2 paturi, 1 buc. cu 4 paturi, 2 buc. cu 3 paturi). Stă la dispoziţia oaspeţilor având cameră de zi, bucătărie proprie bine dotată.
Ansamblul de case este situat pe un teren de 7100 m², care asigură un spaţiu suficient pentru diferite activităţi în aer liber.

Sper, că citind cele de mai sus, aţi reuşit să cunoaşteţi mai bine casele noastre de oaspeţi, poate veţi reuşi astfel să vă decideţi mai uşor cu privire la efectuarea de rezervare pentru cazare.

Încercăm să ne fundamentăm relaţiile cu oaspeţii pe baze de prietenie, familiale, respectând desigur voinţa fiecăruia în această privinţă. În cursul activităţii noastre de până acum, am reuşit să ne conformăm şi celor, care doreau companie, dar şi celor, care căutau singurătate.

Pentru o mai bună cunoaştere a celor de mai sus, vă invit să vă uitaţi la galeria noastră foto.
Preţurile noastre le găsiţi pe pagina de rezervări.

Vă aștemptăm pe toți în pensiunea noastră cu atmosferă rustică!

Familia Bajkó,
Enikő, László respectiv Anita şi Lacika.


Despre noiGalerieRezervareAtracţiiCarte de oaspeţiContact
Parteneri: Tig-Rad SystemProdus Secuiesc